Kali linux nerden ve nasıl indiricegime yardımcı olur musunuz?
Blackwidow İtibar: Katılım 7 Ay 2 Gün Mesajlar 64 17 Mar 2024 #1 Kali linux nerden ve nasıl indiricegime yardımcı olur musunuz?
Erencoder İtibar: Katılım 8 Ay 8 Gün Mesajlar 367 17 Mar 2024 #2 Kali Linux kurulur indirilmez bir program değil
furkn İtibar: Katılım 7 Ay 19 Gün Mesajlar 9 17 Mar 2024 #3 Blackwidow' Alıntı: Kali linux nerden ve nasıl indiricegime yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... mobil mi yoksa pc mi indirmek istiyorsun?
Blackwidow' Alıntı: Kali linux nerden ve nasıl indiricegime yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... mobil mi yoksa pc mi indirmek istiyorsun?
Blackwidow İtibar: Katılım 7 Ay 2 Gün Mesajlar 64 27 Mar 2024 #4 furkn' Alıntı: mobil mi yoksa pc mi indirmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla ... Hocam mobil
furkn İtibar: Katılım 7 Ay 19 Gün Mesajlar 9 28 Mar 2024 #5 Blackwidow' Alıntı: Hocam mobil Genişletmek için tıkla ... Telefondan Linux Kurulumu *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** dragonhackerz.org Buyur dostum böyle bir konu açmıştım.
Blackwidow' Alıntı: Hocam mobil Genişletmek için tıkla ... Telefondan Linux Kurulumu *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** dragonhackerz.org Buyur dostum böyle bir konu açmıştım.